Om Thinggaard Rengøring

Vi udfører arbejdet med fornøjelse

Fleksibiliteten og kvaliteten i vores rengøringsarbejde betyder, at vi typisk får vores kunder via mund til mund-metoden. Vi gør en dyd ud af at opbygge langvarige kunderelationer til stor fornøjelse for både os selv og vores kunder.

Som kunde har du altid samme kontaktperson, og det er den eller de samme stabile og pligtopfyldende rengøringsassistenter, der er tilknyttet opgaven – formålet er at sikre højeste kvalitet og skabe tillid.

Teamet hos Thinggaard Rengøring

Hos Thinggaard Rengøring har vi et motto, der lyder: ”Arbejde med fornøjelse”. Det dækker over, at vi skaber gode og trygge forhold for vores medarbejdere, så de kan udføre deres arbejde med glæde og stolthed.

Alle vores medarbejdere er nøje udvalgt ud fra, om de passer ind i virksomheden og teamet, for vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er stolte over deres arbejde og føler sig som en del af et fællesskab.

Vi sikrer, at vores medarbejdere kan yde deres bedste for kunderne via grundig oplæring, kendskab til produkterne, tydelig kommunikation og så hjælper vi hinanden, når der er brug for det.

Om Thinggaard Rengøring

Thinggaard Rengøring blev stiftet i 2013 af Igor L. Thinggaard. Virksomheden holder til i Otterup, og vi udfører rengøringsopgaver i Odense og på resten af Fyn.

Igor har boet i Danmark i 23 år og er dansk gift med Lene Thinggaard. Han har 17 års erfaring fra rengøringsbranchen, hvor han har arbejdet med alle aspekter fra gulvet til ledelse og inspektøropgaver. Ud fra denne erfaring og kendskabet til sit teams styrker og kompetencer, fordeler han opgaverne, så de bliver udført på hurtigste og bedste måde.

Altid til kundens tilfredshed.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Thinggaard Rengøring ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

info@thinggaard-rent.dk (udgår senest 31/12)

info@novarent.dk (benyttes fremover)

Vi er medlem af​

dansk-industri-logo

Samarbejdspartner