Tæpperens til erhverv

​Leder du efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med tæpperens nær Odense?

Hos Thinggaard Rengøring ApS tilbyder vi tæpperensning til erhverv. Vi tilbyder en fleksibel serviceaftale på pleje af tæpperne i din virksomhed, hvor vi kommer ud til dig og renser dine tæpper på stedet. Det kan særligt være en fordel, hvis du driver en virksomhed eller en institution, hvor der er store arealer beklædt med tæpper, og hvor mange mennesker færdes i hverdagen. Vi hører til i Otterup, hvorfra vi kører ud til virksomheder og institutioner nær Odense, Nyborg og på den resterende del af Fyn.

Professionel og grundig tæpperens

Tæpper skal vedligeholdes på samme vis som andre typer af gulvbelægning. Det forlænger ikke alene dine tæppers levetid, men det sikrer også, at de altid fremstår rene og præsentable. Med vores hjælp kan du være sikker på, at du får leveret en grundig og professionel tæpperens. 

​Vores rensning af tæpper kan fjerne selv de værste pletter og lugte, og vi renser dine tæpper skånsomt og effektivt uden at efterlade skjolder. 

Alle former for tæpper kan tåle en omgang tæpperens. Det er dog ikke alle typer af tæpper, der kan tåle at blive vasket med vand og sæbe. Derfor tilbyder vi også tørrensning med vores maskine, der er særligt udviklet til formålet.

Skal vi hjælpe dig med tæpperens eller udarbejde et tilbud til dig?

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om vores priser, eller hvis du vil bestille en tid til, at vi kommer ud til din virksomhed eller institution og renser tæpperne. Du kan ringe til os på telefon 42 42 46 44 eller ved at sende en e-mail til info@thinggaard-rent.dk, og så garanterer vi dig en god pris på tæpperens.

​​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Thinggaard Rengøring ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Medlem af​

dansk-industri-logo

Samarbejdspartner